Nova Miss Hrvatske

Ova haljina će nas predstavljati u Indoneziji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lana Gržetić je nova Miss Hrvatske - dolazi iz Rijeke, ima 18 godina i maturantica je škole za primijenjenu umjetnost. Na listu hrvatskih misica dospjela je u subotu, na izboru održanom u Nacionalnoj i svučilišnoj knjižnici u Zagrebu.

Lana Gržetić pleše klasični balet, bavi se jahanjem, obožava svoju obitelj i svoj rodni grad, a kada su životni planovi u pitanju, bez mnogo razmišljanja, na prvo mjesto stavlja – obrazovanje!

Pogledaj i ovo Lana Gržetić Sjećate li se nje? Hrvatsku Angelinu dugo nismo nigdje vidjeli, napravila je potpuni zaokret u karijeri i nikada ne biste pogodili čime se bavi!

Za Indoneziju će lijepa Lana otputovati uskoro pa vremena za predah gotovo da i nema.

Najviše vremena odlazi na ono najvažnije -  to su probe haljina i cipela te uvježbavanje vještina kojima će Lana pokušati osvojiti žiri. Nacionalnu haljinu za našu missicu osmislile su dizajnerice Marija i Vesna Milković i izradile u radionici svog etno-butika Mara.

>> Hrvatska misica je prava vijest u - Kini!

Lanine kofere će prekrasnim haljinama napuniti Body Feeling, Dies Gaudii, Martina Felja, Aleksandra Dojčinović, Zigman i Iggy Popović, a za cipele se brine Högl Shoe Fashion.

U rodnoj Rijeci su Lanu nakon osvajanja tutule Miss Hrvatske dočekali prijatelji i obitelj, a slavilo se do ranih jutarnjih sati. Lana ima golemu podršku svoje obitelji, a sestra Tihana će kao njena pratiteljica otputovati u Indoneziju i pokušati joj pomoći kako bi što bolje prezentirala svoje vještine i talente.

Sviđa li vam se haljina u kojoj će Lana Gržetić predstavljati Hrvatsku na izboru za Miss Svijeta u Indoneziji?

  • Da, veoma je lijepa
  • Ne sviđa mi se

Ukupno glasova:

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene