mother monster

Pjevačica to nije očekivala: 'Pomozi mi, trudna sam!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavna pjevačica nebrojeno je puta istaknula koliko su joj važni njezini obožavatelji, a to je još jednom dokazala.

Lady Gagi njezin nadimak 'Mother Monster' sasvim dobro pristaje, posebno ako se poveže s nedavnom nesvakidašnjom situacijom. Pjevačica je naime tješila jednu obožavateljicu koju je u strahu zbog neplanirane trudnoće.

Pogledaj i ovo Lady Gaga - 6 brzinska transformacija! Lady Gaga na Oscarima priskočila u pomoć čovjeku u nevolji, a onda iznenadila neočekivanim izgledom na pozornici!

Iznenadila izjavom o svom partneru - 'On je skriveni čudak'

Obožavateljica je na web stranici Lady Gage ostavila poruku, tražeći pomoć. 'Omg, trudna sam i jako me strah reći roditeljima, pogotovo tati koji će me ubiti! Napravila sam već četiri testa i svi su bili pozitivni. Molim te, pomozi mi, znam da sam pogriješila', napisala je obožavateljica.

'Reci roditeljima, sve će biti ok. Sada trebaš njihovu potporu. Nemoj se bojati... Reci mami nasamo... Ne brini, dušo. Koju god odluku da doneseš, bit će dobra i sve će biti u redu', odmah joj je odgovorila slavna pjevačica.

Gaga je poznata po tome da se uvijek trudila dati do znanja svojim 'malim čudovištima' koliko su joj važni te ih uvjeriti da su joj oni prioritet. Prošle je godine napisala i pismo u kojemu se zahvalila fanovima na njihovoj odanosti i podršci nakon operacije kuka.

'Promijenili ste mi život. Volim vas i ponosna sam što sam dio vaših života. Ako se držimo zajedno, možemo sve', napisala je tada popularna pjevačica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene