neviđeni spektakl

"Zapalila" Super Bowl! O Gaginoj snažnoj poruci svi pričaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nastup Lady Gage na Super Bowlu trajao je 13 minuta, a gledalo ga je više od 100 milijuna ljudi.

Priliku da nastupi na Super Bowlu, jednom od najvećih sportskih, ali i društvenih događanja u Americi, ove godine imala je Lady Gaga. Kontroverzna pjevačica priredila je pravi spektakl za publiku i gledatelje, a svojim nastupom na finalu Super Bowla poslala je i snažnu političku poruku.

Pogledaj i ovo Blake Lively i Ryan Reynolds Ovo mu je već tradicija! Omiljeni glumac nije propustio priliku našaliti se na ženin račun pred stotinama milijuna ljudi: "Je li je itko vidio?"

Gaga je na pozornicu "sletjela" iz zraka, a svoj nastup otvorila je pjesmom "God Bless America" koju je posvetila podijeljenom američkom društvu. Nakon nje otpjevala je pjesmu "This Land Is Your Land", inače svojevrsnu himnu koju ovih dana pjevaju protivnici Trumpove imigracijske politike. Njezin spektakularan nastup trajao je 13 minuta, a gledalo ga je više od 100 milijuna ljudi.

Lady Gaga za ovu prigodu odjenula je svjetlucavi seksi triko zbog kojeg su njezine neviđene akrobacije bile u prvom planu. Nastup su naravno popratili i specijalni efekti, kao i gomila plesača koji su je pratili na bini. Njezin nastup na društvenim mrežama pohvalile su brojne zvijezde među kojima su i voditeljica Ellen DeGeneres, Ivanka Trump i slavni glazbenik Nile Rodgers.  Ovo je jedan od onih nastupa koji će se zasigurno još dugo pamtiti.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene