SAMA SE PONUDILA

'Lady Gaga mi je htjela plesati u krilu'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sheen kaže da je Lady Gaga htjela snimiti kako mu pleše u krilu.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Sami Sheen - 12 Poznati tata se ne buni? Kći Charlieja Sheena snimat će filmove za odrasle, ali prije početka morat će napraviti dvije stvari!

Glumac Charlie Sheen otkrio je kako je jednom prilikom, poput brojnih djevojaka, s njim flertovala i Lady Gaga.

Kaže kako mu je Gaga ponudila ples u krilu, ali se nakon toga, na njegovu žalost, više nije javila. Gaga je zapravo imala osmišljen projekt - napraviti kombinaciju spota i pornića u kojem bi ona najpoznatijem holivudskom ženskarošu plesala u krilu.

'Rekla mi je: 'Ako bi trebala nekome plesati u krilu, onda bi to trebao biti ti!' Ali nakon toga mi se više nije javila', prisjetio se Sheen sjetno u intervjuu za Daily Beast.

Podsjetimo, glumac i pjevačica upoznali su se na snimanju nastavka uspješnog filma Roberta Rodrigueza 'Machete', a riječ je o 'Machete Kills'. Zanimljivo je i kako u tom filmu Sheen glumi predsjednika SAD-a!

U prvom filmu, 'Machete', među brojnim poznatim glumcima i zaista zanimljivom glumačkom postavom, glavnu ulogu imao je Danny Trejo kojem je to bila prva glavna uloga u karijeri iako se pojavio u više od stotinu filmova.

Glumio je i Steven Seagal, Robert De Niro, Don Johnson,Jessica Alba, Eva Mendes, Michelle Rodriguez ali i problematična Lindsay Lohan. Kritičari nastavku 'Machetea' predviđaju veliki uspjeh također, a on bi se u lipnju trebao pojaviti i u kinima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene