Mother Monster

Malena Harper najveći je fan Lady Gage - makar ona bila i božićno drvce!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Upravo kada smo pomislili kako nas Lady Gaga više ne može iznenaditi svojim stylingom - pojavi se kao božićno drvce!

Lady Gaga, ili Mother Monster nastupila je na Jingle Bell Ballu odjevena u crveni kombinezon sa zelenom perikom na glavi i šeširom u obliku stabla s ukrasima i zvijezdama.

Pogledaj i ovo Taylor Kinney i Lady Gaga - 1 Sjećate se njega? Svi ga pamte po zarukama s Lady Gagom, a način na koji iskazuje ljubav svojoj sadašnjoj curi svima je pomalo čudan

Lady Gaga predstavila novi album 'ArtPop' sa samo sebi svojstven način

'Jako sam uzbuđena zbog nastupa na @CapitalOfficial Jingle Bell Ballu. Nisam nastupala u Areni još od moje ozljede. DOGAĐA SE! VRAĆAM SE', napisala je Lady Gaga na svom Twitter profilu.

No, Gaga je u publici imala svog najvećeg fana. Kao kći jedne od najpoznatijih svjetskih pop zvijezdi, ne čudi nas što je malena Harper Beckham naslijedila ljubav prema glazbi od mame Victorie. Dvogodišnja Harper veliki je fan pjevačice Lady Gage te već sad zna pjevati njezine pjesme. Njezino oduševljenje bilo je neizmjerno kada su je slavni mama i tata odveli u backstage kako bi upoznala svog idola.

'Victoria i David, zajedno s Harper, otišli su u backstage upoznati se s Lady Gagom te su joj ponosno obznanili kako je njihova kći njezin najveći fan. Također su joj rekli kako, iako malena ima samo dvije godine, već zna pjevati sve njezine pjesme', rekao je izvor za Mail Online.

No, nije samo Harper uživala u nastupu svog idola. Davidov i Victorijin najstariji sin Brooklyn (14) velik je obožavatelj boybanda Lawson te ih je uživao gledati sa strane pozornice, plešući sa svoje dvije prijateljice. Osim Gage i Lawsona, Beckhami su se upoznali i s Jessie J te Davidovim omiljenim Dizzeejem Rascalom.

'Mi smo muzička obitelj. Dečki su u zboru i sviraju gitaru. Pjevam s njima u autu kao i svaka mama. No, više se nikada neću baviti profesionalno pjevanjem', rekla je Victoria.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene