Opet iznenađuje

Kod nje ništa nije normalno: nikad nećete pogoditi gdje planira vjenčanje!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ova zvijezda stalno prelazi granice, a sad je odlučila i da će njezino vjenčanje biti totalni spektakl

Čini se kako Lady Gaga nije previše oduševljena idejom o uobičajenom vjenčanju na Zemlji. Naime, ako je vjerovati izvorima, pjevačica se iduće godine planira udati, ali u svemiru!

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Lady Gaga, TLZP "jači nego moj!" Enis Bešlagić nije se uspio suzdržati od komentara na račun jednog dijela njenog tijela, vidite li što mu je privuklo pažnju?

Baš kao i uvijek, uspjela je šokirati.

'Lady Gaga i Taylor Kinney žele jedno drugom dati životno obećanje, a smatraju kako je let u svemir prevelika prilika da bi ju propustili', izjavio je neimenovani izvor za Daily Star.

'Tipično je za nju da želi najmanje formalno vjenčanje ikad. S obzirom da u svemiru neće biti svećenika, vjenčanje će biti samo simulacija. Oni ionako ne mare za formalnosti. Riječ o davanju životnog obećanja jedno drugom' nastavio je.

Gaga ne želi da vidite njezin novi spot!

Gaga će iduće godine sudjelovati na prvom komercijalnom letu u svemir. Na tom će letu izvesti svoj hit 'Applause' a svi oni koji žele sudjelovati u tom jedinstvenom događaju, morat će platit 250 000 dolara po sjedalu. Kako je sama izjavila, veseli se prilici za 'širenje ljubavi s druge strane svemira'.

Lady Gaga će se za taj perfomans pripremati mjesec dana prije leta, kako bi bila sigurna da će njezino tijelo izdržati promjene atmosferskog tlaka tijekom pjevanja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene