"Nije joj ni do koljena"

Obožavatelji u nevjerici! Izbor Kylie Minogue ostavio ih u šoku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Navodno Kylie Minogue ima novu ljubav. I nitko ne može vjerovati da se radi baš o njemu.

Burne reakcije izazvala je tvrdnja australskog magazina Idea, u kojoj navode da je Kylie Minogue pronašla novu ljubav. Nije dugo prošlo otkad jeKylie prekinula s 29-godišnjim britanskim glumcem Joshuom Sasseom, a već je prohodala s novim muškarcem. I to ne bi bilo ništa neobično da se ne radi, barem ako je vjerovati tvrdnjama magazina, o engleskom princu.

Pogledaj i ovo Dalibor Petko i Kylie Minogue ga je vidjela! Dalibor Petko osvanuo u svjetski poznatoj emisiji zbog snimke parodije koju je snimio, a što se događalo iza kamere sve je nasmijalo do suza!

57-godišnji princ Andrew i lijepa Kylie navodno su u tajnoj vezi već neko vrijeme, a sve je krenulo na njegovu inicijativu. "Spontano ju je nazvao kad je čuo da je opet slobodna. U početku joj je bio rame za plakanje, ali strast između njih se brzo rasplamsala. Andrew je bio potpuno opčinjen njome, a navodno ni njegova majka ne bi imala ništa protiv toga da Kylie ubrzo postane članica kraljevske obitelji", tvrdi magazin, a prenose britanski mediji.

Kylie se nikad nije udavala, dok Andrew iza sebe ima brak sa Sarom Fergunson, s kojom je dobio i kćeri - princeze Beatrice i Eugenie. Njezini obožavatelji su u čudu i ne vjeruju u takve informacije. Nazvali su ih stoga prvotravanjskom šalom. "Pa taj čovjek joj nije ni do koljena! Ovo ne može biti istina", komentari su obožavatelja na društvenim mrežama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene