Nepažljiva igra

FOTO Završila u bolnici zahvaljujući sestri

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Čini se kako nikada nismo prestari za skakanje na trampolinu. A ni za ozljede na istome.

Kylie Jenner završila je u bolnici nakon zabave na trampolinu sa svojim sestrama Khloe i Kim Kardashian.

Pogledaj i ovo showbuzz priča o uspjehu Dale su novo značenje riječi slava i dobro unovčile svaki svoj potez, a sve je započelo snimkom seksa tadašnje asistentice Paris Hilton

Umjesto brige oko umirućeg oca odabrale - odlazak na party?!

Khloe je poznata po svojoj 'gruboj igri', a njihovo zabavno naguravanje na trampolinu izmaklo je kontroli. 29-godišnjakinja je skakala sa svojim sestrama i dok se trudila biti nježna s Kim, koja se uvijek žali da je Khloe pregruba, reality zvijezda nije bila toliko oprezna s mlađom Kylie.

Ne zna se koju je točno ozlijedu Kylie zadobila, no zasigurno je bila jako bolna budući da je 16-godišnjakinja završila u bolnici. No, čini se kako ipak nije bilo ništa ozbiljno, jer je Kylie imala vremena fotografirati se za društvene mreže.

Tako je objavila fotografiju na kojoj prekriva lice rukom. 'U bolnici zahvaljujući Khloe Kardashian', napisala je Kylie u opisu fotografije.
'Mama je rekla da nije nikada mislila da će me morati voditi doktoru zbog ozlijede na trampolinu u ovoj dobi', napisala je. Također, Kylie je objavila rat svojoj starijoj sestri: 'P.S. Bilo je bolno napraviti ovu fotografiju.'

Khloe joj je odgovorila na svom Instagram profilu da si je sama kriva za ozljedu te je objavila fotografiju kao dokaz.

Na fotografiji se vide djevojke koje skaču prije nego li je Kylie pala na leđa. 'Kylie ovo je dokaz da si se sama ozlijedila! Oprosti, ali nije mi krivo. Šalim se i žao mi je, my little bug a boo! Rat se nastavlja', napisala je Khloe uz fotografiju.

Na drugoj objavljenoj fotografiji vidi se kako se neko vrijeme Kylie ravnopravno borila. 'Ovo je započelo mirno, a pretvorilo se u pravi rat! Oprosti, Kylie', napisala je Khloe.

I dok je najmlađa sestra najgore prošla, Kim i Khloe dobro su se zabavile skačući na trampolinu. Khloe je tom prigodom odjenula kratke hlačice, a Kim ni na trampolinu ne može proći bez elegantne suknje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene