Kuzma & Shaka Zulu

SPLITSKI DUO O EUROSONGU: 'Mi bi išli u majici od 200 kuna, bili bi zdravo između 7. i 13. mjesta'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Splitski duo 'Kuzma & Shaka Zulu' već znaju kako bi oni išli na Eurosong. Oni bi, kažu, nastupili u majici za 200 kuna!

Nina Kraljić i Eurosong i dalje su jedna o komentiranijih tema u državi. Dobili su dečki iz dua Kuzma & Shaka Zulu ideju o tome što bi i kako izgledalo da su kojim slučajem oni završili na Eurosongu. Jeftinije bi sve koštalo, a kažu, sigurno bi se 'zdravo' smjestili između 7. i 13. mjesta.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna ''Kako svi plešu u ritmu...'' Svi pričaju o reakciji publike na nastup Baby Lasagne, ovo su kadrovi koji su obišli svijet!

'Evo baš gledam, da su Kuzma & Shaka Zulu išli na Eurosong, bili bi zdravo između 7. i 13. mjesta, ne bi pi**ili da ne valja monitoring, došli bi u šarenim majicama kratkih rukava od 200 kuna, poslije natjecanja bi sjeli u auto i vratili se doma iz Švedske za tri i po' ure autocestom... Imali bi klasičnu hit pjesmu sa veselom melodijom koja se pamti od prve i stihovima na hrvatskom, bio bi durski aranžman prepun masnih analognih synthesizera snimljenih na magnetofon i nitko ne bi morao prodavati livadu i kravu da plati produkciju u stranoj zemlji', poručio je saša Kuzmić Kuzma putem svog Facebooka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene