Novi KPDP

Stiže bračni par Žeravica: Potraga za dijamantima u ličkom selu je počela

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova sezona serije 'Kud puklo da puklo' donosi nove izazove u malo ličko selo Oštrovac. Saznajte što vas čeka ;)

Već s prvom sezonom serija Kud puklo da puklo proslavila se titulom najgledanije domaće serije u 2014. i 2015. godini, a sada nas očekuju novi nastavci popularne dramske serije koja je osvojila srca gledatelja ne samo u Hrvatskoj već i u regiji.

Pogledaj i ovo Marko Orešković - 2 Ali sreća ga nije dugo pratila Simpatičnom Zagrepčaninu je pitanje o bosanskoj obitelji iz popularne serije donijelo početničku sreću, znate li vi odgovor oko kojeg on nije dvojio?

Na setu popularne domaće serije: Što se događa kada se kamere ugase?

Evo što vas čeka u 3. epizodi: 

Višnja je odlučila ostaviti Marka koji je u potpunom poricanju stanja stvari. Uvjeren je da će se Višnja vratiti nakon što renovira kuću i pretvori je u vilu. Katarina je zabrinuta za oca.

U Oštrovac stiže bračni par Žeravica: Dario, Stanislavov računovođa, i njegova supruga, Miranda, koja želi odmah pronaći skrivene dijamante. Premda Dario želi samo mir, normalan život i posao, ona inzistira da ostanu dok ne pronađu skriveno blago. Pred Oštrovčanima ona glumi Stanislavovu nećakinju, nagovara Darija da sahranu obave u Oštrovcu te uspijeva dobiti smještaj u istoj sobi u kojoj je boravio njezin 'ujak'.

No, kada ne uspiju pronaći dijamante, Miranda odluči, na Darijevu žalost, ostati u Oštrovcu još barem tjedan dana te, uz pomoć Svete, kreće u raskošnu organizaciju sprovoda za svog 'ujaka'.

Pratite nove epizode samo na Novoj TV od 21h.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene