Na meti prijetnji

Kakva mama, takva kći: Nakon Kim i mama Kris ima pornić?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon Kim i majka Kris nalazi se u sličnoj situaciji. Hoće li otkriti njezin pornić?

Prije gotovo sedam godina Kim Kardashian imala je problema s erotskim videom koji je procurio u javnost. U njemu su Kim i njezin bivši dečko Ray J igrali vruće igrice.

Pogledaj i ovo Blac Chyna (Foto: Profimedia) prepucavanja ne prestaju Nekadašnja striptizeta ne da mira svom bivšem, ovoga puta je na sud odlučila dovesti čitavu njegovu obitelj

FOTO Dok kćeri nisu kod kuće, mama se viđa s mlađahnim dečkom

Sada sličan problem muči njezinu majku Kris Jenner. Nju navodno ucjenjuje muškarac koji tvrdi da ima njezin porno uradak.

'Muškarac traži veliku svotu novca od Kris te će, ukoliko mu ne plati u zadanom roku, pustiti snimku u javnost', rekao je izvor.

Spomenuti muškarac navodno zove Kris svakodnevno s različitih brojeva telefona. Samo u jednom danu nazvao je gotovo 25 puta, napomenuo je izvor za Daily Mail.

Iako Kris tvrdi da ne postoji takva snimka, boji se za svoju sigurnost i sigurnost svoje obitelji. Isprva je mislila da je to šala jer, kako kaže, nikada sebi ne bi dozvolila da upadne u tako neugodnu situaciju.
Također se boji da je slijedi i da je spremna u cijelu priču uključiti i policiju. Naravno, poznata obitelj već je uključila i privatnog istražitelja da pokuša otkriti tko to prijeti slavnoj Kris Jenner.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene