Happy Family

Kris se napokon izjasnila oko promjene spola bivšeg supruga

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Činjenica je da joj je trebalo prilično vremena da progovori o bivšem suprugu, ali sada želi da cijeli svijet zna kako ga podržava 100%.

Kris Jenner napokon je progovorila o promjeni spola bivšeg supruga Brucea Jennera. Nakon što su svi znani i neznani dali svoj komentar o ovoj temi na red je stigla i kraljica majka osobno.

Pogledaj i ovo showbuzz finale u stilu Klan Kardashian-Jenner oprostio se od publike, Kim je tek na kraju otkrila detalj koji nitko nije znao

'Naš si HEROJ!' - Slavna obitelj puca od ponosa na veliko tatino priznanje

'Obitelj je odlično i Bruce je odlično. Svi ga podržavamo', rekla je Kris za 'US Weekly'.

Upitali su je i kako se snašla nakon što je Bruce svoju veliku vijest podijelio sa svima u, sad već, čuvenom intervjuu s Diane Sawyer: Dobro, uistinu sam sretna zbog njega'.

Bivša supruga: 'Čuvala sam njegovu tajnu godinama, bilo je iscrpljujuće'

Kris je otkrila i razloge snimanja 'Keeping Up With The Kardashians' specijala o kojem će prikazati Bruceove razgovore sa članovim obitelji vezane uz promjenu spola.

'Odlučili smo se na to iz jednog jedinog razloga, želimo pokazati i drugim ljudima koji se suočavaju s takvim problemima koliko je obitelj važna i što sve može učiniti', objasnila je Kris.

Upitana što misli o kritičarima obitelji i cijele priče oko Brucea, Kris je odgovorila: 'Svatko donosi svoje zaključke. Mrzitelji će mrziti i dalje',

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene