Važu se opcije

Kraljevska palača će zarađivati na princu Georgeu?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Čini se kako je kraljica Elizabeta II. u posljednje vrijeme bila poprilično rastrošna pa sada traži način kako povećati prihode.

Prema izvješću koju je objavio Commons Public Accounts Committee kraljica Elizabeta II premašila je troškove pa je smanjeno njezino kraljevsko bogatstvo. Izvješće navodi kako kraljevska obitelj troši više od svojih mogućnosti, a izgleda kako će morati posegnuti i u rezerve.

Pogledaj i ovo Maria Borrallo Biste li ju i vi izabrali? Evo tko je žena koja brine o djeci Williama i Kate dok se ona oporavlja, ima posebnu obuku, a jedna riječ pred djecom joj je strogo zabranjena!

Procurio video Vojvotkinje Kate - ovakvu je još nismo vidjeli!

Što bi palača mogla napraviti kako bi riješila problem?
Postoji nekoliko načina, a jedna od opcija koja nije javno iznešena, jest plaćanje za osobno upoznavanje princa Georgea.

'To se nikada neće dogoditi. Imamo samo nekoliko fotografija princa Georgea, a on je star tek 6 mjeseci', rekla je CNN-ova komentatorica kraljevske obitelji Victoria Arbiter za E!News.

Srećom, postoji nekoliko mogućih solucija.

'Kraljica uvijek traži načine kako povećati prihode, a iznijet će se nekoliko prijedloga na stol. Iznimno uspješnim pokazao se potez kada se Buckinghamska palača otvorila javnosti kako bi se skupio novac za obnovu dvorca Windsor nakon požara 1992. To je bio toliko uspješan poduzetnički potez pa su ga odlučili nastaviti primjenjivati', rekla je Arbiter.

'To je bio jedan kreativan način povećanja prihoda i taj novac ide na održavanje palače. Stoga mislim da će opet potražiti takvo kreativno rješenje pa možda otvore nekoliko privatnih soba ili više područja koja inače nisu otvorena za javnost', dodala je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene