Prve fotografije

'Podsjetit ću ga na kašnjenje kad bude stariji'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon dugog čekanja napokon je došao i taj trenutak - svijet je vidio budućeg britanskog kralja, tek rođenog sina princa Williama i Kate Middleton.

Maleni prijestolonasljednik je svijetu predstavljen u 20 sati i 15 minuta,  a javnost ga je dočekala s oduševljenjem. Ogrnut u bijelu dekicu iz koje je provirila glava i male ručice, sin Kate Middleton i princa Williama uživao je u njihovim naručjima.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

'On je veliki dečko, poprilično je težak. Još nismo smislili ime, ali budemo čim prije. Ovo je zapravo prvi put da ga stvarno vidimo kako spada, i da uživamo u zajedničkim trenucima. Nasreću, sliči na Kate', našalio se William.

'Ovo je jako emocionalno, stvarno poseban trenutak', rekla je ponosna mama Kate.

'Podsjetit ću ga ja na kašnjenje kad bude stariji, jer znam koliko ste svi tu čekali. Nasreću, sve je u redu, tako da i vi i osoblje u bolnici se mogu vratiti u normalnu. Mi sada pazimo na njega', poručio je William okupljenim novinarima.

Novopečeni roditelji su se uputili sa malenim prijestolonasljednikom u Kensingtonsku palaču, gdje će provesti nekoliko dana s užim članovim obitelji. Već prije su Kate i William nagovijestili kako ne žele imati dadilju.

Podsjetimo, jučer navečer dočekana vijest kako je Kate Middleton rodila sina, teškog 3,79 kilograma, nakon 10 sati trudova, u bolnici St. Mary.

>>
Što sve čeka kraljevsku bebu sljedećih dana?

Inače, dok se ne sazna ime djeteta, oslovljavat će se titulom princ tj. kraljevsko visočanstvo te je treće po redu za krunu.

Princ William se danas zahvalio na brizi i strpljenju bolničkom osoblju, pacijentima i posjetiteljima. Princ je svjestan kako je njihov boravak u bolnici narušio svakodnevnu rutinu jer su posjete svedene na minimum zbog sigurnosnih mjera.

Prvi put je u priopćenju korišten i termin 'nas troje' dok su se u zajedničkom priopćenju, prvom nakon porođaja, zahvaljivali svima na brizi i strpljenu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene