Kakav mu je horoskop?

Zvijezde kažu - Bit će brižan, odan i mudar!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon dugog čekanja, najmlađi član britanske kraljevske obitelji, sin princa Williama i Kate Middleton, došao je na svijet jučer, 22. srpnja. Povodom tog datuma donosimo neke zanimljive činjenice koja ga obilježavaju.

Maleni princ je rođen u horoskopskom znaku Raka, baš kao i njegov otac, princ William i pokojna mu baka, princeza Diana.

Zanimljivo je kako Raku pripada razdoblje od 22. lipnja do 22. srpnja, što znači da je princ zapravo rođen u posljednjem danu Raka i tako ostao u horoskopskom društvu svog oca i Lady Di.

Da je rođen samo dan kasnije, pripao bi horoskopskom znaku Lava.

A Rakovi su, prema horoskopskom tumačenju, brižni, odani obitelji, pristojni te vole imati veliku obitelj.

Ostali slavni Rakovi su, osim njegova oca Williama, i njegova pokojna baka princeza Diana, glumac Tom Cruise, Will Ferrell, Tom Hanks te Khloe Kardashian.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

>> Što sve čeka kraljevsku bebu sljedećih dana?

Prema kineskom horoskopu, maleni prijestolonasljednik je rođen u godini zmije, što znači da će biti prilagodljiva osoba, strastvena i mudra persona. U godini zmije su rođeni i velikani - Oprah Winfrey, Sarah Jessica Parker, Audrey Hepburn i Grace Kelly.

Novorođeni princ ima rođendan na isti datum kao pjevačica Selena Gomez, glumci Danny Glover i Willem Dafoe, glazbenici Rufus Wainwright i George Clinton te poznati dizajner Oscar de la Renta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene