Otkriveno

Liječnici su strahovali za ŽIVOT Kimine bebe?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Liječnici su strahovali za život bebe Kim Kardashian i Kanyea Westa zbog mogućeg poremećaja pa je ona odlučila roditi ranije.

Kim Kardashian rodila je tijekom ovog vikenda, a porod je došao mjesec dana prije roka. Tek nekoliko dana kasnije otkriveno je kako je Kim morala roditi ranije jer su liječnici sumnjali da je život njezine kćeri u opasnosti.

>> Medicinska sestra otkrila ime bebe Kim Kardashian!?

Pogledaj i ovo showbuzz 27. listopada Ovako je počelo - 'Beba se ne bi još pet tjedana trebala roditi'

'Kim je imala visoki krvni tlak i liječnici su sumnjali na preeklampsiju pa je ona odlučila inicirati raniji porod. Bila je jako uplašena te se bojala za svoju bebu', otkrio je izvor za US Weekley.

Časopis donosi i kako je Kanye zbog toga jako ponosan na Kim te je odlučio da je želi što prije oženiti, a ako do toga i dođe, kako je Kimina majka otkrila još prije nekoliko dana, bit će to skromna svadba.

Inače preeklampsija je poremećaj koji izaziva povećani krvni tlak i protein u urinu. Ostali simptomi uključuju uporne glavobolje, zamućen vid ili osjetljivost na svjetlost i bol u abdomenu, kao i nagli prirast težine.

Ako se preeklampsija ne liječi može doći do eklampsije koja uzrokuje gubitak svijesti, komu, pa čak i smrti majke i djeteta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene