Je ili nije?

Masne naslage iz trbuha stavila u stražnjicu?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nove fotografije najpoznatije stražnjice potaknule su nova šuškanja o kozmetičkim korekcijama reality zvijezde Kim Kardashian...

Kada se spomene ime Kim Kardashian većina odmah pomisli na njezinu veliku stražnjicu koja joj je postala i zaštitni znak.  Američki magazin Closer piše kako je reality zvijezda imala pomoć kirurga, te da je svoju pozadinu popunila s injekcijama sala koje je još više zaokružilo poznatu guzu.

Pogledaj i ovo showbuzz Osigurana od požara Guza vrijedna 100 tisuća eura

Fotografija koja je otkrila tajnu Kim Kardashian!

'Kim nema implatante. Išla je na liposukciju trbuha, te je tu masnoću stavila u stražnjicu. Ponekad nosi i umetke za stražnjicu u hlačama', otkrio je izvor. Kim je priznala da se jako udebljala u trudnoći, a višak je skinula Atkinsovom dijetom. 'Inače voli svoje obline, no ponekad poželi biti viša i mršavija', dodao je isti izvor.

Hollywoodom se već neko vrijeme šuška o Kiminim plastičnim operacijama, a iako ona nije potvrdila stare i noev fotografije pokazuju kako je reality zvijezda očito operirala i smanjila nos. No, to je sada manje važno. Kim zarađuje bogatstvo na temelju svojem izgleda, pa dok ide... ide.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene