Otvoreno pismo

'Nisam osjetila rasizam sve dok nisam dobila North'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kim Kardashian odlučila je svoju slavu iskoristiti za pozitivnu star – poslala je otvoreno pismo o rasizmu i diskriminaciji.

Reality zvijezda Kim Kardashian podrijetlom je iz Armenije, no kako sama kaže dok nije rodila kćer North nikada nije doživjela rasističke ispade jer je njezin otac Kanye West – crnac.

Pogledaj i ovo Bianca Censori - 6 Nešto pristojnije izdanje Dosad ju je odijevao u oskudne kombinacije, a ovog puta kupio joj je kombinezon s interneta čija je cijena vrlo povoljna

MET Gala: Kanye West nije mogao skinuti oči s Kim Kardashian

Kim je na svojem blogu objavila otvoreno pismo u kojem se dotaknula problema s kojim se susreće:

'Prije nego sam dobila North nisam osjetila rasizam i diskriminaciju na svojoj koži. To je i tema za koju se Kanye strastveno zalaže, no uvijek sam mislila kako je to tuđa bitka. No u zadanje vrijeme, doživjela sam nekoliko neugodnih situacija.

Shvatila sam da rasizam još uvijek postoji. Nisam znala da će me majčinstvo toliko promijeniti, a gledajući kroz oči svoje kćeri shvatila sam da život nije uvijek lijep.  Osjećam se odgovornom kao majka, javna osoba, ljudsko biće, napraviti što je u mojoj moći da moje dijete, ali i sva ostala djeca koja rastu u svijetu da ih se ne osuđuje na temelju boje kože, spola i seksualne orijentacije', poručila je Kim .

Osim toga zvijezda je na svojem Twitteru poručila i kako se još nije udala za Kanyea, kako se samo vjenčanje neće emitirati na TV-u, vjenčanje će biti malo i intimno, a njezinu vjenčanicu još nitko nije vidio.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene