U reality showu

Kim Kardashian otkrila spol bebe: 'Tako sam uzbuđena!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Znam da je Kanye West to zapravo oduvijek želio', rekla je Kim Kardashian pred kamerama nakon što je otkrila hoće li roditi curicu ili dečka.

Reality zvijezda Kim Kardashian tijekom prve epizode 8. sezone reality showa 'Keeping Up With The Kardashians' odlučila je da više neće skrivati spol bebe koju će dobiti s Kanyeom Westom!

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Naime, Kim je prije nekoliko dana posjetila liječnika koji je ultrazvukom pregledao bebu i pred kamerama rekao: 'Mislim da će biti curica!'

>> Kanye West tjera Kim Kardashian da jede za dvoje!

'Tako sam uzbuđena što ćemo dobiti curicu. Tko ne bi volio dobiti curicu? One su najbolje i znam da je Kanye to zapravo oduvijek želio. Htio je malenu curicu', rekla je Kim.

Kim bi trebala roditi tijekom ovog ljeta, a iako se već nalazi u visokoj trudnoći spol djeteta nije mogla prije saznati zbog položaja bebe.

Kim i Kanye održali zabavu za darivanje bebe

Par je tijekom vikenda imao i darivanje bebe na Beverly Hillsu gdje je došlo čak stotinjak uzvanika.

Među poznatima koji su došli bili su i NeNe Leakes, Nicole Richie, Tracy Anderson, Maria Menounos, Malika Haqq, Robin Antin, Brittny Gastineau, Lisa Gastineau, Carole Bayer Sager, Kim Stewart, Kelly Osbourne te mnogi drugi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene