Preslatka beba

Fotografija izazvala lavinu komentara - o njezinim obrvama!?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kim Kardashian objavila je novu fotku svoje preslatke kćeri na Instagramu.

33-godišnja reality zvijezda podijelila je fotografiju malene North s obožavateljima, koja je napunila šest mjeseci u nedjelju.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Objavljen video koji nije trebao biti - Kimye na sudu!

'Smile', napisala je uz fotografiju malene slatkice. Kći reality zvijezde savršeni je miks svojih slavnih mame i tate. Kim je podijelila pregršt fotografija malene Nori otkad ju je rodila u lipnju, dok ju njezin zaručnik Kanye West višše drži u privatnosti te je čak izjavio prije nego što se rodila da North West nije 'američka beba'.

No, fotografija je na Instagramu potaknula žustru raspravu fanova koji su raspravljali o izgledu malene North. Neki su bili oduševljeni njezinim slatkim osmijehom i velikim smeđim očima, dok su se drugi uhvatili rasprave o njezinim savršeno oblikovanim obrvama te su optužili Kim da joj ih čupa. 'Ono kad beba Kim Kardashian ima bolje oblikovane obrve od tebe', samo je jedan od komentara na fotografiju.

U međuvremenu, djevojke su bile jako zaposlene. Priključile su se shoppingu u Beverly Hillsu s Kiminom sestrom Kourtney i njezinom 17-mjesečnom kćerkicom Penelope. Kim je ponovno bila u sivoj odjevnoj kombinaciji, koja joj je u zadnje vrijeme jedna od omiljenih.

Kim je također najavila kako će napraviti vlastitu božićnu čestitku sa svojim zaručnikom i malom North. Njezina obitelj poznata je po svojim godišnjim blaganskim čestitkama. 'Nećemo to napraviti ove godine. Ove godine imamo neke dobre ideje i razvit ćemo ih za iduću', napisala je Kim na Twitteru.

Kanye i North nisu prisustvovali ovogodišnjoj blaganskoj čestitci Kardashianovih, koja je uključivala Brucea i Kris Jenner , sestre Kardashian - Kim, Kourtney, Khloe, Kendall i Kylie te Kourtneyjevu djecu Penelope i Masona. Kourtneyjev dečko Scott Disick, Khloein uskoro bivši suprug Lamar Odom te rođak Rob Kardashian ove godine nisu prisustvovali na zajedničkom božićnom snimanju.

Poznati fotograf David Chappelle imao je ideju snimiti samo ženske članove obitelji Kardashian, no Bruce je inzistirao da i on sudjeluje, kao i Kourtney koja je odbila izostaviti svog trogodišnjeg sina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene