Novca nikad dosta

Dotakla je novo dno: Bogatašica krade novac od humanitarne pomoći!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ponovno šokirala svojim ponašanjem!

Kim Kardashian odavno nije samo reality zvijezda. Ona ima i kolekciju nakita, kozmetike, odjeće, a sada ima i video igricu koja je postala pravi hit. I na svemu tome jako dobro zarađuje.

Pogledaj i ovo Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Ne ide joj u zadnje vrijeme Novi udarac za slavnu pjevačicu: Nakon što je ostala bez svega u požaru, našla se i na meti provalnika

No, kao da joj to sve nije dosta pa traži nove načine kako prikupiti još više novca. Pojavila se informacija da Kim sada zarađuje i pomoću dobrotvornih akcija.

Ljudi na ovo troše novac, a ona zarađuje vrtoglave svote!

U listopadu prošle godine Kim je organizirala jednu takvu dobrotvornu akciju putem eBayja gdje je rasprodavala svoju staru odjeću, obuću i nakit i prikupila je mnogo novaca za koje je obećala da će ići dobrotvornim organizacijama.

No, navodno je Kim u dobrotvorne svrhe dala samo 10 posto prikupljenog novca. Mediji pišu da je čak 2.300.000 kuna otišlo ravno u džep slavne ljepotice.

'Nakon što se sve zbroji, dio novaca trebao je otići agencijama koje se brinu o aukcijama, eBay naknadama, PayPal naknade i na sve to je otišlo gotovo pola prikupljenog novca. Ja sam dala 10 posto od ostatka', objasnila je Kim.

Još veća fora leži u tome da je novac otišao u 'Life Change Community' crkvu koju također financijski podupire i njezina majka Kris Jenner. Mediji su se raspisali da je Kim donirala njima novac samo zato da izbjegne plaćanje poreza.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene