Kako se vama sviđa?

Dragom je najljepša - bez šminke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako Kim Kardashian rijetko izlazi van bez šminke na licu, otkrila je kako Kanye preferira njezin prirodan izgled – bez šminke.

Reality zvijezda Kim Kardashian uvijek je sređena od glave do pete, toliko voli šminku da ima i vlastitu liniju kozmetike, no njezin dragi Kanye West ipak preferira nešto prirodniji izgled.

Pogledaj i ovo Ida Prester Mašta i stvarnost! Ida Prester pokazala svoja dva lica, kolege joj se javljaju nakon viđenog: "A sve ipak stavljaju filtere…"

'Voli kada sam lijepo obučena, no isto tako voli kada imam jako malo šminke na licu, ili nimalo', kaže Kim u intervjuu za Fellunique.com.

>> Kris Jenner savjetuje Kim: Ako Brangelina može prodati fotografije svoje djece – možeš i ti!

A izgleda kako se Kim promijenila otkada je postala mama jer neki izvori kažu kako se uopće ne šminka otkada je rodila North, želi biti prirodna. Reality zvijezda voli odlaziti na frizure, masaže, u salone za pedikuru i manikuru, uživa u odijevanju i sređivanju a rijetko je se može vidjeti bez visokih peta od kojih nije odustala ni u trudnoći.

Kim kaže kako je njezin najveći modni uzor Elizabeth Taylor, a najbolji savjet za ljepotu dobila je od mame – očisti lice i operi šminku svaki dan prije spavanja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene