I to za Vogue

Kim Kardashian kakvu još niste vidjeli: Bez šminke. U pidžami.

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Obično je uvijek sređena od glave do pete i jako pazi na svoj izgled zahvaljujući kojem zarađuje milijune, no ovakvu je rijetko vidimo. A sada je izašla na novoj Vogue naslovnici.

Kim Kardashian puno je više od reality zvijezde. Danas je ona poslovna žena koja na svojem imenu zarađuje milijune, a što radi i kamo ide prate milijuni diljem svijeta. Kardashian era traje već neko vrijeme i ne misli stati, jer Kim čeka isvoje drugo dijete sa surpugom Kanyeom Westom.

Pogledaj i ovo Adele (Foto: Profimedia) Veliki povratak! Nova Adele raspametila pojavom na naslovnici časopisa, zbog jedne bujne i dekoltirane fotke palo je više od milijun lajkova!

Kim priznala da se udebljala 9 kila: 'Više ne mogu skrivati'

 

Theo Wenner @theo123456 gave me no direction & just wanted to capture me being me! @VogueSpain #KimNoFilter

Posted by Kim Kardashian on Tuesday, July 21, 2015

Sada se opet našla na naslovnici španjolskog Voguea, no ovaj put je snimanje bio drugačije a Kim je pokazala svoje drugo lice. Bez šminke i potpuno prirodna, Kim je i ovaj put osvojila svoje obožavatelje te napravila još jednu mini revoluciju nakon što je pozirala gole stražnjice za Paper magazin.

Za Vogue ju je snimio fotografe Theo Wenner a zvijezda je putem svojim društvenim mreža otkrila i kako je bilo na snimanju. 'Theo mi nije dao nikakve upute, htio me samo snimiti u mojim svakodnevnim situacijama. Ovo snimanje mi je bilo jedno od najdražih jer sam bila u pidžami cijeli dan i bez šminke', rekla je Kim.

 

I just landed back from Armenia,pregnant & jetlagged so literally was trying to nap as they were shooting #VogueSpain #KimNoFilter #NoMakeUp

Posted by Kim Kardashian on Tuesday, July 21, 2015

'Taj dan sam taman stigla iz Armenije. Trudna i premorena od jet laga, doslovno sam htjela malo odspavati no snimanje je već počelo', otkriva. Ipak, izgleda kako je Kim jako zadovoljna rezultatima, a i oni koji nisu najveći obožavatelji reality obitelji, moraju priznati kako je ona doista lijepa i bez šminke.

 

Pj's #VogueSpain #KimNoFilter

Posted by Kim Kardashian on Tuesday, July 21, 2015
 

Tying my shoes in the BHH lobby #VogueSpain #KimNoFilter

Posted by Kim Kardashian on Tuesday, July 21, 2015
 

Chillin #VogueSpain #KimNoFilter

Posted by Kim Kardashian on Tuesday, July 21, 2015

Nakon opuštenog snimanja uslijedilo je jedno potpuno drugačije i glamuroznije. Izgleda kako će fotke s dizajnerom Riccardom Tisciem biti nešto provokativnije i glamuroznije. 

 

Late night photo shoot with @riccardotisci17  @ezrapetronio #GivenchyGang

Posted by Kim Kardashian on Wednesday, July 22, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene