Pokušajte je izbjeći

Ona je pravi fenomen - toliko je mrze da ne mogu bez nje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na Instagramu je prati gotovo 36 milijuna, na Twitteru 32,5, a njezina aplikacija skinuta je više od 28 milijuna puta. U kome je problem?

Kim Kardashian svojevrsni je fenomen, a to su sada potvrdili i znanstvenici. Ona je jedna od najomraženijih žena na svijetu, a s druge strane svaki njen pokret prate milijuni ljudi u svim dijelovima svijeta.

Ovako ona liječi komplekse i rješava se traume

Znanstvenici pružaju odgovor. Neuropsihijatri su otkrili da neke poznate zvijezde mogu izazvati posebno jake reakcije na mozgu, a Kim je svakako jedna od tih. Sociolozi pak tvrde da nas je hipnotizirala pretjeranim brojem fotografija kojima nas svakodnevno bombardira.

Kada čujemo neku izjavu ili pročitamo tekst, o tome možemo satima raspravljati. S fotografijama nije tako, fotografije na nekin način jednostavno upijamo.

Nekoć nije sve bilo tako bajno – fotografija je dokaz

Profesorica medija, kulture i komunikacija iz New Yorka Melanie Conen kaže kako je jako važno tko i kako objavljuje fotografije: 'Činjenica da Kim većinom sama objavljuje svoje fotografije dovodi do toga da povjerujemo kako je riječ o sigurnijem i prisnijem pristupu njoj i njenom privatnom životu, nego kad fotografije objavi neki magazin'.

Selfiji koje Kim objavljuje variraju od onih koji djeluju bajkovito do onih svakodnevnih. Na taj je način izgradila ljudsku vezu između sebe i svojih fanova. Još jedna bitna stvar je i ta što Kim otvoreno dijeli detalje svog života vrlo javno.

I kako god okrenete od nje nam nema spasa! 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene