Koju biste vi?

Tihi rat se nastavlja: Kanyeove žene tijelima se natječu za pozornost!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Obje su osvojile srce slavnog repera, a sada znamo i čime – oblinama koje nemaju premca

Kim Kardashian i Kanye West nedavno su svoju vezu okrunili brakom, no ne tako davno, njegovo je srce pripadalo Amber Rose.

Pogledaj i ovo Bianca Censori - 6 Nešto pristojnije izdanje Dosad ju je odijevao u oskudne kombinacije, a ovog puta kupio joj je kombinezon s interneta čija je cijena vrlo povoljna

Glumica Amber trenutno promovira svoj novi film School Dance u kojem glumi popularnu srednjoškolku MarryWanna, a u intervjuu s Wendy Williams bila je ispitivana i o bivšem dečku i Kanye Westu, piše Daily Mail.

Njih su dvoje bili u vezi od 2008. Do 2010. godine, a ona je sada u sretnom braku s Wizom Khalifaom. Na pitanje je li sretna što više nije u vezi sa slavnim Kanyeom, jednostavno je odgovorila da jest.

Dvostruka doza u jednom danu: Njezino tijelo je pravi magnet!

Za promociju svog novog filma u New Yorku Amber je odjenula pripijenu crvenu haljinu, a čini se da upravo takve Kanye najviše voli.

Kim Kardashian voli privlačiti pažnju svog supruga i medija, pa je upravo iz tog razloga obukla usku haljinu koja je naglasila sve njezine obline povodom obiteljskog ručka.

Sivu haljinu Kim je ukrasila bež sandalama i decentnom ogrlicom. Slavnoj Kim pridružile su se i njezina majka Kris Jenner te sestre Kourtney i Khloe.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene