Kraj jednog razdoblja

Kim i službeno slobodna – Što želi poručiti bijelom haljinom?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian ostvarila je veliku želju! Napokon je i službeno rastavljena od Krisa Humphriesa, a svoju djevojčicu donijet će na svijet slobodna.

Trakavica oko razvoda Kim Kardashian i Krisa Humphriesa potrajala je puno dulje od njihovog 72-dnevnog braka, no sada je svemu konačno došao kraj i službeno.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Kim je dobila papire razvoda svog drugog braka, te sada u manje stresnom okruženju može dočekati svoju djevojčicu koju čeka s dečkom reperom Kanyeom Westom.

>> Intimni trenuci u životu Kim Kardashian zabilježeni pred kamerama

Kris je optuživao Kim da ga je iskoristila kako bi podigla gledanost svog showa 'Keeping Up With The Kardashians' te je od nje tražio vrtoglavih 7 milijuna dolara 'odštete', a nakon skoro dvije godine potpisali su primirje te se uspjeli dogovoriti, piše People magazin.

To je i službeni kraj jednog dijela života slavne reality zvijedze, a sada se mora pripremiti za puno važniju ulogu. Kim će uskoro poslati mama, a objavila je i novu fotografiju na Instagramu u bijeloj haljini.

Hoće li uskoro i treći put pred oltar s Kaneyom? Koji god bili planovi slavne Kim, uskoro ćemo saznati!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene