454132
454132
454132
454132
454132

Bila je seks ikona i imala svijet na dlanu, ali ne i sreću u ljubavi

  • , 19.10.2016., 16:51
  • Autor:
  • komentara

Slavna glumica zanemarila je vezu s partnerom.

 
 
 
 
Kim Cattrall (Foto: Getty)
Kim Cattrall (Foto: Getty)

Kim Cattrall, koja se razvela od supruga prije šest godina, priznala je da joj serija Seks i grad uništila brak s Markom Levinsonom, audioinženjerom za kojeg se udala dok je serija bila na vrhuncu slave.

Za portal News.au danas 60-godišnja glumica priznala je da joj je uspjeh serije 'zamaglio' životne prioritete, pa je tako zanemarila vezu s partnerom koja je joj, danas je toga svjesna, trebala biti na prvom mjestu.

 

Kim Cattrall (Foto: Getty Images)

Za Marka Levinsona udala se 1998,. u vrijeme kada je serija o četiri prijateljice iz New Yorka bila svjetski fenomen.

"Nikad me nije bilo i suprug se osjećao sam, frustriran i stalno pred konkurencijom", kaže danas koja glumica koja je u seriji utjelovila seksualno vrlo otvorenu Samanthu Jones.

Kim Cattrall (Foto: Getty Images)

Njegova se frustracija ubrzo pretvorila u ljutnju i spakirao je kovčege 2004., u godini kada se i serija prestala snimati.

"Seks i grad uništio je moj brak", priznaje gorko Kim Cattrall i dodaje da odavna nije imala ljubavni susret pa se "ponekad osjeća kao da živi zatočena u tornju". (Hina)

Kim Cattrall (Foto: Getty Images)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se