Okretali se za njima

Njihova tijela u centru pažnje – Jesu li oni novi najseksi par?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako na plaži Venice u Los Angelesu nikada nije dosado, postalo je još zanimljivije kada se pojavila britanska zvijezda Kelly Brook sa svojim novim dečkom Davidom McIntoshem.

Britanska zvijezda prepoznatljiva po svojim oblinama sreću je našla na plaži u Los Angelesu. Kelly Brook i njezin novi dečko te bivši Gladiator David McIntosh pravi su mamac za obožavatelje, ali i paparazze.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Kakvo tijelo! Umirovljena manekenka i dalje plijeni izgledom: Zanosna brineta pokazala duge noge i besprijekornu figuru

Stvarne obline britanske zvijezde – ne smeta ni celulit na guzi

Zgodna Britanka sunčani je dan provela na slavnoj plaži Venice gdje se može naći i teretana na otvorenom, pa je to bila sjajna prilika za vježbanje i druženje. Njezin novi dečko pravi je mišićavko koji rado pokazuje svoje tijelo formirano napornim treninzima, a svojim umijećem očito je impresionirao slavnu ljepoticu.

Kelly Brook proslavila se kao model u Velikoj Britaniji i šire, a njezinim čarima nisu odoljeli mnogi. Prije dvije godine na filmskom festivalu u Canessu jedan joj je milijunaš nudio pravo bogatsvo samo za jedno noć s njom – no ona ga je odbila. Zato je bila u dugogodišnjoj vezi s igračem ragbija Thomom Evansom, a nakon prekida opet je našla sreću s mišićavim Davidom s kojim se sjajno provodi u Kaliforniji.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene