14 mjeseci braka

Otkrila kako se stvarno osjećala nakon razvoda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katy Perry potpuno je drugačija osoba od one prije dvije godine. Otkrila je i neke detalje nakon rastave s Russellom Brandom.

Katy Perry opet vlada top ljestvicama, a u intervju za magazin Billboard otkrila je neke do sada nepoznate detalje nakon što je objavila rastavu braka s Russellom Brandom nakon svega 14 mjeseci.

Pogledaj i ovo Angela Rozas Saiz - 3 Pitanje dana modne industrije Je li ova manekenka zajedno s Katy Perry pokrenula novi trend s haljinama koje otkrivaju pozadinu?

Tada je čak razmišljala o tome treba li nastaviti živjeti! Svoje stanje je opisala u pjesmi 'By the Grace od God'. 'Sve dokaze stavim u svoju glazbu. Svojim fanovima poručujem da samo slušaju moje pjesme, žele li znati pravu istinu', priznala je pjevačica za Billboard i dodala da sve njezine pjesme opisuju stvarne životne trenutke i da jedino može pisati autobiografske pjesme.

>> Katty Perry u novom izdanju Ellea otkrila malo previše sočnih detalja o Rihanni

Katy će 22. listopada objaviti svoj treći studijski album 'Prism', a sretnija je nego ikada prije s dečkom glazbenikom Johnom Mayerom. 'On je genije i to se vidi po njegovim pjesmama', kaže Katy. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene