Biti će veselo

Bivše djevojke pozvane na prinčevski party! Moglo bi biti gužve!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ navodno nema problema kada su bivše djevojke u pitanju, i dalje se druže, biti će zanimljivo vidjeti ima li s time problema njegova sadašnja djevojka!

Kate Middleton organizira veliku rođendansku zabavu 15. rujna za princa Harryja. Zabava će biti toliko velika da će se na njoj naći čak dvije bivše Harryjeve djevojke, Cerssida Bonas i Chelsy Davy, ali i sadašnja, Camilla Thurlow!

Pogledaj i ovo Kate Middleton morala je požuriti ili... Kate Middleton bila je prisiljena otkriti da ima rak? Procurile su informacije o prijetnjama s kojima se suočila

Prinčevi imaju isti ukus? Harry ljubi dvojnicu Kate Middleton!

Za prinčev 30. rođendan, Kate će preurediti jednu od soba palače Kensington i to tako da izgleda poput noćnog kluba! U tome će joj pomoći Guy Pelly, vlasnik elitnog okupljališta 'Tonteria'.

Ipak, najveću pozornost izazvala je upravo lista gostiju na kojoj se nalaze i Harryjeve bivše. Upućeni tvrde da je ostao u prijateljskim odnosima s curama ali nitko ne zna kako će na sve to reagirati njegova trenutna ljubav, Camilla. 

Iako je rođendanska zabava trebala biti iznenađenje, sve je dospjelo u javnosti i Harry je upoznat sa svime što mu se sprema. Zadovoljan je listom gostiju koje je zamolio da mu ne donose poklone već da doniraju koliko mogu u njegovu zakladu 'Walking With The Wounded'.

Dobra odluka Harry!

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene