Izula štikle

I TO SMO VIDJELI Kate Middleton prvi put u javnosti u tenisicama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovo je prvi put da smo ju vidjeli u sportskoj obući. Evo koje je tenisice odabrala.

Elegantna vojvotkinja od Cambridgea i supruga princa Williama, Kate, više puta je dokazala da se razni sportovi bez problema mogu odigrati u cipelama s platformom. Ili joj je ponestalo štikli ili je simpatična vojvotkinja zamijenila potpetice udobnijom verzijom – sportskim tenisicama.

Pogledaj i ovo Kate Middleton - 1 evo na što se osvrnula! Kate Middleton oglasila se prvi put nakon objave o borbi s rakom, i u svojim teškim trenucima misli na druge u nevolji

Majka malenog Georgea i princeze Charlotte ovih dana predstavlja nove projekte vezane za plovidbu, a povodom projekata se odlučila malo provozati.

Uvijek spremna za bilo koju situaciju, ni ova nije bila iznimka. Kate je uskočila u zaštitno odijelo i na noge, po prvi puta u javnosti, obula tenisice. Vesela i sa osmjehom pridružila se članovima ovoga projekta.

Povodom prvog pojavljivanja u sportskom izdanju u javnosti, Kate je odabrala crne tenisice s tirkiznim vezicama koje je kasnije sparila s crnim trapericama i crnom vestom. Prije uskakanja u odijelo i sportske tenisice, Kate se pojavila u predivnom mornarskom kompletiću.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene