Australija i Novi Zeland

Kate otkrila tko joj je stvarno nedostajao dok je bila na turneji

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Omiljeni Britanski par se vratio u prijestolnicu, a vojvotkinja od Cambridgea otkrila je svoju najdražu fotografiju s malim Georgeom ali i tko joj je jako nedostajao na putu.

Turneja po Australiji i Novom Zelandu bila je puna događanja, a kako je snimljeno i mnogo fotografija kraljevske obitelji ni sama Kate Middleton ne može odabrati najbolju.

Pogledaj i ovo Kate Middleton s djecom Duga dva tjedna Otkriveno je zašto Kate u bolnici nisu posjećivala njena djeca, ona i William za to su imali razumljiv razlog

Američki magazin otišao korak predaleko i napravio neočekivano!

Ipak, priznala je da joj je nadraži trenutak bio onaj kada se maleni princ George privio u njezine ruke kada su bili na prvoj igraonici s ostalom djecom.

'Rekla je da joj je to najdraža fotografija sa cijele turneje', otkrio je fotograf Simon Woolf za E!Online koji je i snimio fotografiju.

A tko joj je najviše nedostajao? Pa, možda ćete se iznenaditi ali to je zapravo njezin pas Lupo kojega je dobila od princa Williama. Na predstavljanju u nacionalnoj galeriji u Canberri jedna djevojčica joj je darovala igračku za psa kada joj je Kate odgovorila: 'Hvala ti. Svi mi daju darove za Georgea, no nitko ne zna da mi jako nedostaje pas. To je prvi poklon koji sam dobila za njega'.

I iz palače je stiglo priopćenje da je kraljevski par oduševljen turnejom i da je to bilo sjajno iskustvo. 
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene