Svijet čeka

Oglasili se Kate i William!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Middleton i princ William sretno su dočekali svoje prvo dijete, a tijekom dana bi se trebali pojaviti ispred bolnice. Uključite se UŽIVO!

Nakon što je svijet napokon jučer dočekao dolazak na svijet sina Kate Middleton i princa Williama, danas se s nestrpljenjem očekuje izlazak kraljevske obitelji iz bolnice St. Mary.

Pogledaj i ovo showbuzz Stiže prinova Britanci odbrojavaju dane do rođenja kraljevske bebe!

Iz Kensingtonske palače obavještavaju javnost kako kraljevski par iz bolnice neće izaći prije 19 sati. Pred kamerama Sky Newsa pročitano je i prvo zajedničko priopćenje Kate i Williama nakon rođenja nasljednika.

Princ William se zahvalio na brizi i strpljenju bolničkom osoblju, pacijentima i posjetiteljima. Princ je svjestan kako je njihov boravak u bolnici narušio svakodnevnu rutinu jer su posjete svedene na minimum zbog sigurnosnih mjera.

Prvi put je u priopćenju korišten i termin 'nas troje' dok su se zahvaljivali svima na brizi i strpljenu.

Cijela Britanija slavi

Kate Middleton je rodila sina prirodnim putem nakon deset sati trudova. Dijete je teško 3,6 kilograma, a princ William je bio prisutan na porodu. Mama i beba su dobro, a preko noći su ostali u bolnici. William je i pripremio dar za Kate i bebu - plišani medvjedić čekao je svog vlasnika.

Kraljica Elizabeta II i njezin suprug princ Filip te prinčevi Charles i Harry, uostalom kao i cijela obitelj, jako su uzbuđeni i sretni zbog prinove.

Princ William je i sam poručio u priopćenju'Presretni smo!'

Prema protokolu par bi se trebao pojaviti danas tijekom dana ispred bolnice te pozirati okupljenom mnoštvu, piše SkyNews. Svi s nestrpljenjem čekaju vidjeti kraljevsku bebu!

>> Mali princ ili princeza u rodu s Hollywoodskom elitom!

Princ Charles je poslao priopćenje:

'Moja supruga i ja smo jako sretni zbog dolaska mog prvog unuka. To je jako poseban trenutak za Williama i Catherine, uzbuđeni smo za njih i njihovog sinčića. Biti djed je jedinstven trenutak u životu, a mnogo ljudi mi je i nekoliko mjeseci prije isto rekli, jako sam ponosan i sretan i veselimo se uskoro vidjeti bebu'

Samo ime bebe još nije poznato, ali zna se kako je beba ugledala svjetlo dana u londonskoj bolnici St.Mary. Dok se ne sazna ime djeteta, oslovljavat će se titulom princ tj. kraljevsko visočanstvo te je treće po redu za krunu.

Podsjetimo, Kate Middleton i Princ William objavili kako će postati roditelji početkom prosinca, na opće oduševljenje svih Britanaca, ali i brojnih obožavatelja diljem svijeta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene