Sretna vijest

Službeno je: Kate Middleton i princ William čekaju treće dijete

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

35-godišnja vojvotkinja objavila je sretnu vijest četiri dana nakon što je britanska kraljevska obitelj obilježila 20. godišnjicu smrti princeze Diane.

Kate Middleton i Princ William čekaju treće dijete. Objavila je to danas i službeno Kensingtonska palača. Kate i William roditelji su 4-godišnjeg Georgea i dvogodišnje Charlotte. 35-godišnja vojvotkinja objavila je sretnu vijest četiri dana nakon što je britanska kraljevska obitelj obilježila 20. godišnjicu smrti princeze Diane. Kate i u ovoj trudnoći boluje od trudničke hiperemeze, odnosno jakog povraćanja koje dovodi do dehidracije.

Pogledaj i ovo Princ William i princ Harry Svi se nadaju pomirbi Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

OVDJE saznajte kako će se zvati beba.

"Kao i u prethodne dvije trudnoće, vojvotkinja pati od trudničke hiperemeze. O vojvotkinji se brinu u Kensingtonskoj palači", navodi se u priopćenju. Obavijestili su javnost i da se Kate neće moći pojaviti u Hornsey Road Children's Centru u Londonu, kao što je planirala, a sve zbog jakih mučnina. Kate i William su presretni što će stići još jedan dodatak njihovoj obitelji.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene