VIDEO

MAMMA MIA!! – Pogledajte drugi spot za Celebrity MasterChef

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kulinarske vještine domaćih zvijezda uskoro ćete moći gledati na programu Nove TV, a kako bi to otprilike moglo izgledati, pogledajte u drugom promotivnom spotu za Celebrity MasterChef.

Andrej Barbieri bez sumnje oduševit će kandidate i gledatelje Celebrity MasterChefa svojim izuzetnim kulinarskim umijećem, znanjem i karakterom, a to već lagano naslućujemo gledajući i drugi promotivni spot popularnog showa Nove TV.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

VIDEO Oni su itekako intrigantni!

Karizma novog člana žirija sjajno se uklapa u već provjereni stručni tim MasterChefa kojeg čine Dino Galvagno i Radovan Marčić, a partiju koju su započeli definitivno će začiniti društvo atraktivnih natjecateljica među kojima su i poznate pjevačice i glumice.

'Kuhanje je moja strastvena igra s namirnicama. Obožavam kuhati! Uživam na snimanju i jedva čekam da show krene u emitiranje,' rekla je Emilija Kokić, koja će uskoro gledateljima otkriti svoj kulinarski talent.

Osim Emilije svoj će talent otkriti: Igor Mešin, Sanja Vejnović, Ivica Skoko, Filip Šovagović, Nikša Kušelj, Alka Vuica, Mario Valentić, Anđa Marić, Nada Rocco, Irina Čulinović, Ranko Zidarić, Ivana Husar Mlinac, Antonija Šola i Luka Nižetić te Nives Celzijus koja je o svom sudjelovanju u Celebrity MasterChefu izjavila: 'Presretna sam što sudjelujem u MasterChefu, do sada sam uživala gledajući ga, a sada imam priliku učiti od žirija, sudjelovati u show-u s odličnim natjecateljima. Na setu je izvrsna atmosfera, a moja obitelj i ja jedva čekamo da Celebrity MasterChef počne s emitiranjem.'

Alka Vuica također je otkrila kako joj se sviđa na setu i koja atmosfera vlada. 'Atmosfera na snimanju je super, bez obzira što svi imamo tremu jer želimo pokazati svoje kulinarske sposobnosti, vlada duh solidarnosti i pomažemo si. Lijepo je što svaki dan naučimo nešto novo, trikove i recepte. Baš uživam, a i obožavam kuhati,' rekla je Alka.

Pripremite se jer najbolji kulinarski show je uskoro na malim ekranima!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene