Kriva adresa!

Što Kardashiani 'skrivaju' u svojoj kući?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kuća koja se pojavljuje u showu obitelji Kardashian nije njihova.

Vila koja se pojavljuje u reality showu 'Keepin Up With the Kardashians' nije prava kuća u kojoj žive. Yahoo donosi kako se ova vila nalazi u kvartu gdje se iznajmljuju vile za snimanja.

Pogledaj i ovo Kylie Jenner (Foto: Instagram) I slavni plaču Emotivna snimka reality zvijezde: "Zlostavljana sam od devete godine!"

Kardashiani žive nekoliko kilometara dalje od vile koja se pojavljuje u showu. Njihova kuća sastoji se od šest spavaćih soba, osam kupaonica, a posjed ima oko 9 tisuća četvornih metara. Njihov pravi dom malo je veći od 'lažnog'.

Kim je na Twitteru potvrdilla da vanjski izgled vile nije stvarno mjesto prebivališta. 'Moj dom na Beverly Hillsu bio je stvarno moj dom. Ljudi su se pojavljivali na vratima i zvonili, nekoliko puta zvali smo policiju. Plašilo me kada su dolazili nepoznati ljudi', odgovorila je napitanje fanova.

Dodala je kako su iz sigurnosnih razloga preselili u novu kuću,te da vanjski izgled ne žele otkriti ali da je unutrašnjost stvarna kuća u kojoj žive.

Obožavatelji su počeli nagađati o tome kada je Kendall Jenner na Instagramu objavila fotografiju ispred kuće koja odudara od onog što se prikazuje na televiziji. Zamjenska kuća sada se prodaje za 6,25 milijuna dolara.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene