Živi svoj san

'Prvi put sam je zaprosio prije 7 godina!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kada nešto jako želiš, onda to možda i dobiješ. Barem u slučaju ako je tvoje ime Kanye West.

Slavni glazbenik i reper Kanye West nikada nije bio tako otvoren u ljubavnom odnosu kao s reality zvijezdom Kim Kardashian. Otkada ju je vidio, Kanye je znao da će je i oženiti i nije odustajao.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Kim Kardashian je uvjerena da će dobiti još jednu bebu jer joj je tako rekla - vidovnjakinja

Svoj san je napokon i ostvario prije nekoliko tjedana u Firenzi kada je oženio majku svoje kćeri North. No prije velike prosidbe koja je bila emitirana i u reality showu, Kanye je svoju Kim zaprosio prije čak sedam godina što je i otkrio obožavateljima za vrijeme nastupa na londonskom Wireless Festivalu. 

 

'Živim svoj san. Prije sedam godina rekao sam Kim da ću je oženiti i to sam ostvario. Želio sam napraviti nešto izvanredno, biti izvanredan i promijeniti svijet. To je upravo ono što planiram napraviti', poručio je ambiciozni Kanye koji je u svoj nastup uklopio i monolog o rasnoj diskriminaciji u modnoj industriji. No nije prošlo kako je planirao, jer se publici to nije dalo slušati pa su ga izviždali.

Kim i Kanye godinama su bili prijatelji prije nego li su se počeli viđati. Kim je prije njega bila dva puta u braku, a izgleda da je ovo njezina treća sreća. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene