Kakva reklama

Zabavu u Hrvatskoj vidjelo oko 700 milijuna ljudi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što su mnoga slavna imena posjetila Hrvatsku i tako je odlično izreklamirala, evo još jednog primjera kojem Hrvatska turistička zajednica može biti itekako zahvalna.

Jacqueline MacInnes Wood kanadska je voditeljica, DJ-ica, glumica i pjevačica. To je ujedno i 26-godišnja djevojka koja je ljetos posjetila Hvar i o njemu kao party destinaciji radila priču za američki zabavni kanal E!

Pogledaj i ovo Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Napokon uhvaćene! Jahtu zamijenile noćnim klubovima: Izazovne Stalloneove kćeri prošetale Hvarom i mamile poglede

Dubrovnik se promijenio za potrebe snimanja serije Borgia

Show 'Party On' ima za cilj provesti gledatelje kroz najbolje svjetske destinacije zabave. Posao iz snova - reći će mnogi. Vjerojatno se s njima slaže i sama Jacqueline koja, posve je očito, uživa u ovom projektu u sklopu kojeg je proputovala cijeli svijet.

Riječ je o prvoj sezoni showa, a priča o Hvaru je emitirana druga po redu. Projekt 'Party On' sastavljen je od osam 30-minutnih epizoda u kojima Jacqueline obilazi svijet u potrazi za provodom.

Ono što je posebno značajno za Hrvatsku je činjenica kako je epizoda o Hvaru, prikazana večeras u showu 'Party On', emitirana na kanalu E! kojeg gleda oko 100 milijuna američkih kućanstava (84% posto od ukupnog broja kućanstava u SAD-u) te 600 milijuna kućanstava izvan diljem svijeta (izvan SAD-a).



Odabir Hvara kao destinacije za odličnu zabavu ne čudi s obzirom da su ga već izreklamirala slavna imena poput Beyonce i njezine sestre Solange, Jay Z-ja, glumca Toma Cruisea, boksača Vladimira Klička i ostalih celebrityja koji posjećuju taj prekrasan otok tijekom ljetnih mjeseci.

Hvar je tako još jednom stao uz bok najpopularnijim svjetskim party odredištima poput španjolske Marbelle, grčkog Mykonosa, sardinijske Costa Smeralde, St. Tropeza...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene