Kriju se jer tako žele

Kako zapravo izgledaju supruge poznatih estradnjaka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kako izgleda supruga Gibonnija ili pak Nike Kovača? Je li nepojavljivanje u javnosti njihov izbor ili samo poštuju želje svojih supruga?

Dok se neki poznati muškarci sa svojim suprugama često pojavljuju na javnim događanjima, postoje i oni čije nježnije polovice koje na zabavama i stranicama showbizz magazina nikad ne viđamo. Tako primjerice javnost ne zna kako izgleda supruga Miroslava Škore, Zlatana Stipišića Gibonnia ili pak Nike Kovača...

Pogledaj i ovo Nives Celzijus i Miroslav Škoro - 3 nestašni škoro Pogledajte što je Škoro napravio kad je Nives Celzijus vidio u ovoj pozi, snimka je urnebesna: ''Koje ste vi legende!"

Napokon snimljena - Ovo je supruga Nike Kovača!

Supruge poznatih Hrvata nisu u javnosti jer vjerojatno tako žele. 'Vjerojatno se radi o onim pojedincima koji  ipak podupiru one tradicionalnije društvene vrijednosti ili su se naprosto dogovorili da žena ne participira u javnom životu', naglašava prof.dr.sc. Smiljana Leinert Novosel te dodaje: 'Kad želite razdijeliti privatnu i javnu sferu i na neki način sačuvati obiteljski život od svjetla pozornice onda se zapravo nalazite u situaciji da vas se gotovo nikada ne vidi sa suprugom sa djecom. A svi znaju da su oni i u braku i u vezi i da imaju djecu'.

Kad se procjeni da bi bilo zgodno da se pojedini muškarac prikaže još u društvu svoje, recimo to tako, atraktivne, interesantne, uspješne supruge onda je to nešto što samo može muškarcu itekako 'nabildati' imidž.

Pogledajte prilog inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene