Sasvim iskreno

KAD SE KAMERE UPALE: 'Ne želim se pretvarati da sam nešto što nisam'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mikrofone su zamijenili kuhačama i bacili se na posa - kome karijera pomaže u kuhanju?

Oni su prije nekoliko tjedana zaustavili svoj profesionalni život i posvetili se kuhanju u MasterChef kuhinji. Mikrofone su zamijenili kuhačama i bacili se na posao.

Pogledaj i ovo showbuzz Najbolja u zadatku Ivana Marić: 'Ovaj uspjeh danas je za mene konačna pobjeda'

'Općenito dok kuham često pjevam pa mogu tako povezati svoju karijeru s kuhanjem u Celebrity MasterChefu', objasnio je Ervin.

'Ovdje se trenutno nalaze kreativci. To su ljudi koji se ne boje eksperimentiranja pa mislim da mi na taj način pomaže moj posao', smatra Hrvoje koji baš kao i Andrea sve ovo shvaća jako opušteno.

'U globalu, kreativnost je moja profesija tako da se može to tako povezati. Budući da sam imala dosta iskustva s nastupima, bila sam i u showu Tvoje lice zvuči poznato, pa nemam tremu od kamera i opuštena sam. Nakon showa TLZP sam naučila da je najbolje ovakve stvari ne shvaćati ozbiljno nego se opustiti i ne paničariti. Ja sam se tu došla zezati i lijepo mi je i shvatila sam da je najbolje imati opušteni pristup i što bude bit će', komentirala je Andrea.

Baš kao i Andrea i Ivana Marić bila je dio showa Tvoje lice zvuči poznato, a sada smo otkrili da joj i kuhanje ide skoro dobro kao i pjevanje.

'Moja mi profesija pomaže jer sam navikla na stres i nervozu, tremu i sve to. Ovaj ovdje stres je 20 posto onog što ja inače proživljavam tako da sam okej', rekla je.

A nekima ipak njihova profesija nikako ne pomaže.

'U kuhanju nema glume. Članovima žirija ništa ne možemo podvaliti. Nemam što glumiti. Ne želim se pretvarati da sam nešto što nisam. Ovdje sam ja privatno kao Mila koja uči nove stvari, koja se iskušava u novim stvarima', rekla je Mila za vrijeme svog kuhanja u MasterChef kuhinji.

Celebrity MasterChef gledajte u nedjelju u 21:45h, a ponedjeljkom i utorkom od 22:15h na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte OVDJE. Najnocvije vijesti pratite na službenoj stranici.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene