Moda i Pariz

FOTO Seks bomba koja je poharala modnu metropolu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prošlotjedni pariški Tjedan mode na neki je način postao Tjedan Kim Kardashian. Bio je to, prije svega, tjedan platinaste kose, vrlo otkrivajućih odjevnih kombinacija i pomalo bizarnih trenutaka.

Jedan od najvećih svjetskih modnih događaja je i pariški Tjedan mode, no ovosezonski bi se bez problema mogao prozvati i Pariškim modnim tjednom Kim Kardashian. Čim je kročila na pariške ulice, navučene kape preko glave, bilo je jasno da Kim sprema nešto opako.

Pogledaj i ovo Kanye West i Bianca Censori ne odustaje Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

Svjetski mediji bruje o srpskoj folk divi: Tko tu koga kopira?

I naravno, jer zašto ne, Kim je postala platinasta plavuša! Internet je eksplodirao, 'plava' Kim bila je posvuda. Promjena boje kose bio je svojevrsni highlight cijelog njenog boravka u Parizu.

 

Realno, da se Kim u Parizu nije pojavila sa 'zblajhanom' kosom, biste li znali da se u Parizu održava Tjedan mode? Vjerojatno ne. Istodobno s prvim fotkama, krenule su i prve parodije na njen novi look.

Nakon što su se svi saživjeli s novom bojom kose najpoznatije (reality) zvijezde na svijetu, Kim i Kanye krenuli su pratiti svoj gusti pariški raspored. Svaki je dan počinjao glamuroznim izlaskom iz hotela, kad se prvi put u danu moglo vidjeti što Kim nosi.

Kim Kardashian škola: 10 trikova za 'kontrolu' raskošnih oblina

Osim fotografa koji su ih pratili u stopu, ludo se pratio Instagram profil Kim Kardashian gdje se moglo doznati s kim se družila i kako je provodila privatno vrijeme u Parizu.

Između ostaloga, bilo je jasno kako Kim, uz Kanyeovu pomoć, prilično agresivno pokušava dostići status međunarodne stilske ikone, mijenjajući outfite kao na pokretnoj traci. Najzapaženiji komadi bile su prozirne haljine.

Jedan od prijelomnih trenutaka bio je veliki fail s pogrešnim nanošenjem make-upa pa je izgledala kao da joj nos ide u koso.

Bilo je tu i otvorenih Kanyeovih pipkanja pred očima svjetske javnosti... slavni par se očito ne može suzdržati, a Kim je priznala i da žele drugo dijete.

Pred kraj Tjedna mode, Kim je tulumarila sa supermodelima Carom Delevigne i polusestrom Kendall Jenner...

U cijelom modnom ludilu, Kim je našla vremena i za malenu North...

...kao i za romatičnu šetnju izvan Pariza sa suprugom, čime je svoju parišku medijsku pustolovinu privela kraju. Bilo je dinamično, zar ne?

 
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene