Seksi Khloe

Kakav razvod? E sada su opet u fokusu njezine obline!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kakve nevolje u braku? Na sve smo zaboravili čim je Khloe Kardashian odjenula ovu seksi haljinu!

Iako prolazi kroz prilično emotivno razdoblje u braku s košarkašem Odomom Lamarom, reality zvijezda Khloe Kardashian probleme rješava tako da se osjeća dobro.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian iznenađenje! Paparazzi slavnu sestru uhvatili na plaži, pogledajte koliko se ove fotografije razlikuju od onih koje sama objavljuje!

Redovitim treninzima isklesala je svoje obline, te ih naglasila u uskoj maslinasto-zelenoj haljinici koje su upotpunila s vojničkim gležnjačama. Trendi Kardashianke snimaju nove nastavke svojeg popularnog showa, a kako je Kim još uvijek skriva u kući i posvetila se kćerkici Nori, druge sestre mogu više doći do izražaja. Ona i sestra Kourtney nisu mogle proći nezapaženo pokraj mase paparazza...

>> 'Dala je ultimatum, ako ne potraži pomoć - njihovom braku je kraj!'

Khloe možda ima problema u braku, no neće dopustiti da ju to sputava. Zapravo, dala je i ultimatum svojem suprugu.  'Ako ne potraži pomoć, bit će to kraj njihovog braka. Zasada , on je ignorira. Situacija se još može preokrenuti, ali ovog trenutka, razvod se čini neizbježnim. Njezina obitelj je puna podrške. Ne žele se svađati s njom ili je dodatno uzrujati. Znaju kako joj je već slomljeno srce', rekao je izvor za E!Online.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene