Ljetuje 'punom parom'

Kakav pogled nam je priuštila - I Maja je u njemu uživala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon Hvara, Maja Šuput je svoje ljetovanje nastavila u Dubrovniku. A tamo je zauzela pozu koju je ovjekovječila te svojim obožavateljima na Instagramu pružila prekrasan pogled na jedan od najljepših gradova na svijetu. Kao i na svoje lijepo tijelo.

Ovo ljeto će Maji Šuput zasigurno biti jedno od najboljih ikad. Nakon uživanja u St.Tropezu, Monacu, Zrću pa Hvaru, Maja Šuput trenutno uživa na krajnjem jugu prekrasne hrvatske obale - u Dubrovniku.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Već točno zna Evo kako su naše zvijezde preživjele razvod, a kako će izgledati onaj Maje Šuput ako do njega dođe: "Moj muž ako bude bivši..."

Pjevačica je na terasi Ville Dubrovnik odlučila počastiti svoje prijatelje na Instagramu fotografijom na kojoj se može vidjeti ne samo njezina savršeno vitka figura već i panoramski pogled na jedan od najljepših gradova na svijetu - Dubrovnik.

>> Pripijena žuta haljina otkrila Majino nevjerojatno tijelo

No, osim što ovog ljeta obilazi najatraktivnije turističke lokacije, Maja je izgleda pronašla i novu ljubav. Kako smo već izvještavali, na Hvaru je snimljena u zagrljaju izvjesnog Alexa kojeg je upoznala u St. Tropezu i koji je s njom doputovao u Hrvatsku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene