Ovo nije očekivao

POGLEDAJTE REAKCIJU Usred gužve iskoristio je priliku

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nepoznati muškarac pokušao je ošamariti Justina Timberlakea. Policija ga je uhitila zbog narušavanja reda i mira.

Slavni Justin Timberlake, prije nekoliko dana sudjelovao je na turniru American Century Celebrity Pro-AM u Kaliforniji kako bi mirno uživao u svojem omiljenom hobiju, igranju golfa. No, nije ni slutio što će se dogoditi.

Pogledaj i ovo Justin Timberlake i Jessica Biel ljubav je nadjačala Prisne fotke s kolegicom zamalo su ga koštale braka, no ljepotica kojoj se divi cijeli svijet sve mu je oprostila!

Justin je prolazio pored horde obožavatelja, a jedan od njih je ničim izazvan pokušao dati šamar. Nepoznati muškarac nije u potpunosti uspio u svom naumu, te je Justin tako zaradio tapšanje po vratu.

Iako nije riječ o nikakvoj ozbiljnijoj ozljedi, pjevač je ostao iznenađen. 'Zašto si to napravio?', upitao je Justin muškarca koji mu na to nije ništa odgovorio. Počinitelj je nakon incidenta odbio izaći s golf terena tvrdeći kako je samo htio dotaknuti Justina.

Policija tvrdi da je muškarac bio u pijanom stanju te su ga uhitili zbog narušavanja reda i mira. Justin, koji je prošle godine postao ponosni otac malenog Sillas Randall, navodno ne planira podići optužnicu protiv počinitelja.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene