šutnja je zlato

Izjavom se samo ukopao: 'Koji tata ne bi bio ponosan na sinovog veseljka'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Paparazzi su nedavno na Bora Bori Justina Biebera uhvatili bez gaća. Jasno da je Internet planuo zbog njegovih obnaženih fotografija.

Justin Bieber u zadnje je vrijeme poznatiji po svom 'veseljku' nego po svojoj glazbi. I taman kada smo pomislili kako je afera 'pimpekgate' završena, pjevač se još jednom oglasio po pitanju iste. Čak i više od Justinovih obnaženih paparazzo fotografija, zgražanje je izazvao njegov otac svojim komentarom. Bieber senior je napisao: 'Čime hraniš tu stvar' i dodao, ponosni tata.

Pogledaj i ovo Selena Gomez - 2 Aludira li na nešto? Holivudska slatkica novim videozapisom napravila je pravu pomutnju: ''Gotovo je, rekao sam ženi...''

Nakon svega priznaje: 'Bio sam smežuran'

Njegova izjava naišla je na negodovanje fanova koji smatraju da je krajnje neukusna i neprimjerena. Ipak, mladi pjevač ne misli tako: 'Mislim da je njegov komentar urenebesan. Čime hraniš tu stvar je tako očinsko pitanje. Kada sam saznao da ga ljudi zbog toga mrze nisam mogao vjerovati, pa koji otac na to ne bi bio ponosan? Pa nije to rekao nekom tko ima 11 godina, ja imam 21', zaključio je Bieber junior.

Jasno da Justinovo objašnjenje nije naišlo ma pretjerane simpatije, jer većina fanova i dalje smatra kako je komentar njegovog oca u njamanju ruku ljigav.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene