Zgodni pastor

Vjerska zajednica koja okuplja brojne celebrityje: Karizmatik 'sredio' i Biebera?

Carl Lentz (Foto: Getty) Carl Lentz (Foto: Getty) Getty 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Carl Lentz (Foto: Getty) Galerija

Justin Bieber ne odvaja se od Carla Lentza. Pastor vodi vjersku zajednicu nazvanu Hillsong Church.

Justin Bieber ne odvaja se od Carla Lentza, pastora koji sa suprugom vodi vjersku zajednicu nazvanu Hillsong Church. U njoj se nalaze brojna poznata imena. Lentz na mladu zvijezdu ima veliki utjecaj, no nije on njegov jedini celebrity štovatelj.

Pogledaj i ovo Selena Gomez i Hailey Bieber - 2 susret bivše i sadašnje Dvije najveće suparnice iznenadile javnost svojim neočekivanim potezom, evo zašto su Selena i Hailey glavna tema svih svjetskih medija!

Osim Biebera, pripadnici Hillsong Churcha su i Selena Gomez, Hillary Baldwin te Kourtney Kardashian. Lentza smatraju zaslužnim što se Bieber posljednje vrijeme smirio i počeo ponašati zrelije i smirenije. Ipak, on tvrdi da nije stvar u tome, već u samom Justinu.

"Ne mislim da su moja učenja ili propovjedi učinile čudo kad je Justin u pitanju. On je oduvijek imao veliku želju i strast za vjerom i ogromnu ljubav prema Isusu. Ja sam ga samo bodrio da bude bolji čovjek. Sve njegove promjene nabolje su uzrok tome što snažno vjeruje u Boga. Dugo je radio na sebi kako bi bio najbolji i zato treba biti ponosan i inspiriran da i dalje vjeruje u višu silu", rekao je karizmatični Lentz. Njega Bieber smatra i svojim najboljim prijateljem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene