Tko tu koga?

Lažna lezbijka priznala: 'Da mi sin kaže da je gay, osuđivala bih ga!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Donedavno je i sama pričala da je lezbijka, a sada odjednom osuđuje gay populaciju!

Ruski dvojac t.A.T.u postali su ime kao promašeni lezbijski par. Sada, jedna od članica otkriva da je i sama bijesni homofob.

Gay Star News izvještava da je Julija Volkova izjavila za rusku televiziju da bi osudila svog sina ukoliko se ispostavi da je gay, jer ga to čini manje muškarcem.

'Da, osuđivala bih ga, jer vjerujem da pravi muškarac mora biti pravi muškarac. Bog je stvorio čovjeka za stvaranje novog života, to je prirodno. Muškarac mora predstavljati podršku, snagu...Neću prihvatiti gay sina', izjavila je Volkova.

Sjećate se njih? 'Kontroverzne' djevojke su se vratile!

Međutim, da joj kći postane lezbijka, ne bi imala ništa protiv!

'Svije djevojke zajedno - nije to ista stvar kao i dva muškarca koji su zajedno. Čini mi se da dvije lezbijke izgleda estetski ljepše nego dvojica muškaraca koji se drže za ruke i ljube', rekla je Volkova.

Julija i Lena Katina počele su pjevati zajedno 1999. i predstavile se kao dvije lezbijke, unatoč tome što su obje bile u braku. Time su htjele pokazati da nisu protiv gay populacije te da smatra da su oni manji problem od ubojstava i krađa - no tek mrvicu manji problem.

'Samo želim da mi sin bude pravi muškarac, a ne pe***. Imam puno gay prijatelja. Vjerujem da je biti gay još uvijek bolje nego biti ubojica, lopov ili narkoman. Ako već morate odabrati nešto od toga, onda je biti gay ipak nešto bolje od svega ostalog', izjavila je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene