Talent je prepoznat

Još jednom prepoznat rad Hrvatice: 'Pala' prestižna nominacija!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatska šminkerica, koja je surađivala sa zvijezdama poput Nicole Kidman, Kate Winslet i Johnnyja Deppa, dobila je još jedno važno priznanje za svoj rad.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Charlize Theron, Margot Robbie, Nicole Kidman Jedna od najljepših Slavna glumica toliko je lijepa da i bez šminke izgleda fantastično, ni tragovi umora ne kvare dojam

Ivana Primorac nominirana je za nagradu BAFTA, i to u kategoriji 'Filmska šminka i frizura'. Nominaciju je osvojila za rad na filmu 'Ana Karenjina'.

BAFTINA nominacija Ivani nije prva - prije je imala pet nominacija za istu nagradu, dok je tri puta ušla u krug prednominacija za nagradu Oscar. Prije Keire u filmu 'Ana Karenjina, Ivana je surađivala na filmovima gdje ješminkala Nicole Kidman u 'Satima', Kate Winslet u 'Ženi kojoj sam čitao', alii Johnnyja Deppa u 'Sweeney Toddu'.

>> Hoće li ovo biti njezina uloga života?

'Prema ideji redatelja Joea Wrighta, ona je morala biti posve drukčija od ostalih pripadnica moskovskog salonskog društva u vrijeme carske Rusije, jer je za razliku od njih bila nesputana mlada žena. A da bi izgledala tako, ali nipošto razvratno, kosa joj je uvijek pomalo razbarušena, uvojci ležerni, a lice neopterećeno šminkom. Koža joj je tamnija nego inače i blistava', rekla je Ivana za Gloriju.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene