U pragu

Još jedno vjenčanje za Kim i Kanyea

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novovjenčani par Kim Kardashian i Kanye West i na svojem medenom mjesecu imaju vremena za još jedno vjenčanje. Ipak, ovoga se puta radi o prijateljima...

Reality zvijezdi Kim Kardashian i reperu Kanyeu West očito se jako sviđa u Europi. Vjenčali su se u Firenzi u Italiji, medeni mjesec su proveli u Irskoj, a sada su u Pragu gdje su prisustvovali još jednom vjenčanju.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Na medenom mjesecu u Irskoj otišli u – kino?!?

Ovoga puta bilo je to vjenčanje njihovih zajedničkih prijatelja, a paparazzi su uhvatili Kim i Kanyea kako uživaju u vrtu i izmjenjuju poljupce. Modni zaljbljenici i ovoga su puta bili usklađeni u bijelim odijelima.

I dalje se priča o njihovog ekstravagantnom vjenčanju u Italiji. Gosti su uživali u finim jelima i velikom tortom na sedam katova. Kim je blistala u bijeloj haljini, a Kanye je sve goste pozdravio 20-minutnim govorom. Par je otvorio plesni podij pjesmom 'All Of Me' koju im je otpjevao John Legend osobno.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene