Gubitak voljenog

Još jedna tragedija zadesit će Silu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Doznajte što vas čeka u uzbudljivim nastavcima omiljene serije - 'Sile'!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Napeta hit serija Berzan je uhićen: Kreće u osvetu!

Sila je saznala da će roditi sina te se vratila u grad Midjat gdje joj svekar Firuz aga i svekrva zagorčavaju život. Sila će biti zgrožena s činjenicom da joj Firuz aga želi uzeti dijete i odgojiti ga bez majke. S druge strane Boran je na ratnoj nozi s Džihanom koji radi sve kako bi Boranu oduzeo titulu age. Veliki šok i preokret u radnji dogodit će se kada će poginuti Silin brat Azad.

>> Sila je spašena iz požara! Junak Boran aga iznosi je na rukama

Nakon toga Narin je prekinula sve veze sa životom, a Bedar i Dželil pokušavaju podnijeti bol zbog gubitka sina. Silina šogorica će se nakon toga prisilno vratiti u kuću svog oca i Borana.

Osim što će aga Boran i dalje ratovati sa svojim bratićem Džihanom, ponovno će njegova neprežaljena Jezda stati između Sile i njega. Naime nakon što Sila sazna da je jedna od djevojaka koje rade u tvornici Boranovom odlukom dana u razmjenu mladenki, jaz između njih se produbi. Sila se usprotivi toj Boranovoj odluci. Ne znajući za njegov pravi plan, udružuje se s radnicama i Narin te zajedno prosvjeduje protiv agine odluke. Kada shvati da je čovjek za kojeg Boran udaje djevojku ustvari Jezdin rođak Sila poludi od ljubomore.

Džihanu će se pak zakomplicirati stvari kada će Esma, Silina rođakinja ostati s njim trudna.
Doći će i termin Silna poroda te će junakinja serije imati rizičan porod. Unatoč svemu Sila će, odvojena od Borana, roditi zdravog sinčića Bederhana. No rođenjem sina, aginica će se naći u smrtnoj opasnosti. Pleme će zahtijevati da se izvrši presuda nad njom.
U novim nastavcima gledatelji će i upoznati liječnicu Zejnep, Boranovu prijateljicu i novu prijetnju za ljubav Borana i Sile.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene